keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Takkiin tuli Huiman naisilta

72-75 hävittiin. Heitin kerran avopaikasta alta ohi (ihan kunnianosoituksena DeeDee Jerniganille) ja tein yhteensä 6+1 pinnaa (kolme koria ja yhdestä bonuspiste päälle "näyttävyyden" vuoksi). Lisäksi äksyilin (kuten Sisis-kollega Kautto artikkelissaan mainitsi) teknisen virheen.

Niskas-Timppa (joukkueemme korikuningas kymmenellä pisteellään) sanoi, että tekuni näytti aidolta. Hö, pitäiskö pyrkiä taas teatterikouluun? Huvikseni pyrin vuonna 1985. Pääsin toiseen vaiheeseen, mikä oli jo ihme sinänsä, sillä eihän mua koko touhu kiinnostanut pätkääkään. No, se on eri juttu.

Äksän korisekspertti Sami S. kirjoitti pelin jälkeen oman pätkämme:

http://www.aksa.fi/vuorinen_ei_onnistunut_kantamaan_joukkuettaan_voittoon

Ja vielä kerran, ihan oikeesti, riistoni oli puhdas. Se oli se Sankarin Ilkka, kun tahallaan vihelsi mulle virheen! Ja sitten tekun päälle. Mä kostan tän vielä…

Mutta hauskaa oli. Ehkä uudestaan joskus?

Ottelua ennakoineessa blogissa kirjoitin omasta, kehnosta junnu-urastani Huimassa. Muistelin myös pelaajia, joita oli samaan aikaan B-pojissa. Tästä tuli palautetta!

Ensinnäkin Sponsors Unitedissakin oli yksi entinen joukkuetoverini, Kymäläisen Mikko nimittäin. Ilmeisesti kävi niin, että Mikko tuli jengiin jotakuinkin samoihin aikoihin, kun itse olin siirtymässä punkrockin puolelle. Mikko kyllä muisti minut. Ei varmaan mikään ihme.

Vielä pahempi unohdus tuli mieleen nyt maanantaina, kun kävin palloilemassa Hiskillä. Siellä palloa pussitti kovalla prosentilla Kotilaisen Ari, siis "Otto". Pikkuveljensä Riken mainitsin, mutta Otto unohtui, vaikka Huiman ykkösjoukkueeseen saakka Otonkin tie vei.

Ruuskan Osmokin pisti viestiä – ja muistutti kuuluneensa samaan porukkaan. Ja pisti listaa päälle: Turvasen Vesku, Tuikan Kimmo, Mörskyn Vesa, Ruosteisen Pasi, Kiviniemen Vesku…

Hitto, meitähän oli paljon. No, Osmo ja hänen mainitsemansa jannut olivat niitä kuusvitosia eli vuotta nuorempia. No, olishan nyt ainakin pitänyt Turvanen-Vesku muistaa! Nähtiinkin pari vuotta sitten sattumoisin Fuengirolassa. Ja tietysti Tuikka, tuo väkevästi vihreä mies.

Sitten tuli mieleen esim. Kuorelahden Timppa. Eikös hiihtomieskin koripalloilut vielä B-pojissa? Vastaahan, kun siellä palolaitoksella maleksit!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti