perjantai 25. syyskuuta 2015

Kristalliyötä odotellessa

Yritän kovasti ymmärtää. Osa ns. kantasuomalaisista on yksinkertaisesti hemmetin itsekkäitä, sivistymättömiä, sydämettömiä typeryksiä, sairaita sellaisia. Mutta millään en voi hyväksyä sitä, mitä Lahdessa viime yönä tapahtui.
Ja joissain paikoissa vaaditaan kansanäänestystä pakolaisten vastaanottamisesta! Minä vaadin kansanäänestystä näitten säälittävien Klu Klux Klan -natsiluusereiden karkottamiseksi pois maasta. Veikkaanpa, ettei tässä ääliöjengissä ole kovin montaa työssä käyvää veronmaksajaa. Olisko joku päässyt peräti peruskoulun läpi?
Silti edelleen uskon, että noin 85 prosenttia suomalaisista on suvaitsevaisia, ymmärtäviä, sivistyneitä ja hyviä ihmisiä. Tämä 15 prossaa (en tiedä, mistä tää lukema tulee...) on toki vaarallisen paljon. Ja he ovat vaarallisen aktiivisia.
Mitenkäs se menikään: "Pahuuden voittoon tarvitaan vain se, että hyvät eivät tee mitään". Vähintä, mitä voi tehdä, on ilmoittaa oma mielipiteensä ja tuomita rasismi. Ehkei tämä paranna tilannetta suoraan, mutta toivon silti, että mahdollisimman moni kertoisi selkeästi, kenen joukoissa seisoo.
Nyt ei pidä seisoa hiljaa tumput suorina. Nämä kusipäät ja heidän kannattajansa ovat nyt arvatenkin Suuria Isänmaallisia Sankareita omissa piireissään. Viesti on pakko saada perille: te ette ole sankareita vaan rikollisia pahimmasta päästä, ihmisarvon tallaajia.
Mitä seuraavaksi: Kristalliyö? Ketuttais, jos ei hävettäis. Ei, kyllä ihan molempia.


EDIT: Tekstistä siistitty voimasanoja – yleisön pyynnöstä – maanantaina 28. syyskuuta.


Kristalliyö (saks. Kristallnacht, myös Reichskristallnacht ja Pogromnacht) on natsi-Saksassa vuoden 1938 marraskuun 9. ja 10. päivän välisenä yönä juutalaisiin kohdistunut väkivallan aalto. Kristalliyö sai nimensä rikottujen kauppojen ikkunoiden lasinsirpaleista. Teoksessaan Kolmannen valtakunnan no…
FI.WIKIPEDIA.ORG

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti